7,297 oferte
3,178 obiective

Hulubi in papiloturi

5.6/10 din 5 voturi


Descriere

Ie patru sau cinci hulubi sa-i curati si ii taie in doua in lung; le pune sare si ii bate cu muchea cutitului ca sa se latasca putin; si apoi iei petrinjel verde, ceapa si ciuperce; si maiurile hulubilor si cateva sardele, piperiu si sa le pisezi toate la un loc; apoi slanina si o tai in frunze subtire; apoi pune hulubii pe o hartie alba si pune frunzele cele de slanina
pe hartie si intinde inuntru implutura, si pe deasupra iar slanina, si asa toate; si sa tai hartia frumos, apoi ii pui pe un gratariu uns cu unt si ii frigi incet, pana se gatesc.

* hulub - porumbel de casa;
* mai - ficat;
* papilot - hartie cerata folosita pentru a praji carnea la gratar.


Citeste si:

+ adauga comentariu pentru COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania