7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Patlagele murate

Patlagele murate

Patlagelele ce se mureaza sa se despice la mijloc pe patru locuri si sa pui in crapaturi usturoi hacuit, cu frunza de telina; apoi sa oparesti frunza de telina, sa legi patlagelele pe la mijloc si sa ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Hulubi in papiloturi

5.6/10 din 5 voturi


Descriere

Ie patru sau cinci hulubi sa-i curati si ii taie in doua in lung; le pune sare si ii bate cu muchea cutitului ca sa se latasca putin; si apoi iei petrinjel verde, ceapa si ciuperce; si maiurile hulubilor si cateva sardele, piperiu si sa le pisezi toate la un loc; apoi slanina si o tai in frunze subtire; apoi pune hulubii pe o hartie alba si pune frunzele cele de slanina
pe hartie si intinde inuntru implutura, si pe deasupra iar slanina, si asa toate; si sa tai hartia frumos, apoi ii pui pe un gratariu uns cu unt si ii frigi incet, pana se gatesc.

* hulub - porumbel de casa;
* mai - ficat;
* papilot - hartie cerata folosita pentru a praji carnea la gratar.


Citeste si:

+ adauga comentariu pentru COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania