
Supa de rosii cu galuste de gris
Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere
Sa se ieie douazeci raci si sa se spele bine si sa-i fearba in zama de carne buna; apoi sa-i scoata si sa le ieie cojile si carnea din picioare; apoi cojile toate puse in piulita
si pisate tare bine; apoi sa iei putina grasime si o infierbanta si sa pui cojile cele pisate inuntru sa se prajasca putin, si apoi sa pui jumatate lingura faina inuntru si sa se
mai prajasca putin; apoi sa se strecoare acea grasime printr-o petica, si cojile acele sa se puie iar in zama in care au fert racii sa mai fearba bine; apoi grasimea aceea strecurata sa se puie intr-o tigaie sa
se infierbinte si sa puie o lingura de faina inuntru, si sa lasa sa se umfle, dar nu sa se rumineasca; si apoi sa o toarne zama aceea in
care au fert racii si sa o strecuri prin sata si sa mai fearba putin; apoi sa tai franzela rumenita si sa pui in chisa impreuna cu coditele si cu picioarele racilor, si sa torni zama peste dansii si sa dai la masa.
* chisa (sau chisea) - vas din sticla, portelan sau cristal, utilizat pentru pastrarea dulcetii.
Citeste si:
Fii primul care comenteaza asta.