
Mazare verde cu marole capatane
Tai marolele in patru parti si le oparesti cu apa clocotita; scurgi apa, apoi pui in tingire unt sau grasime si un rand de mazare verde si un rand de marole, si la mijloc un pui prajit si lasi sa scad ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Nectar de visine
Dulce-acrisor si racoritor, nectarul de visine face deliciul celor mici si celor mari.
Ingrediente
- 4 kg de visine foarte coapte;
- 500 g de zahar.
Mod de Preparare Nectar de visine
- visinele se spala, li se scot samburii, apoi se paseaza sau se dau prin sita;
- din zahar si 1 l de apa se fierbe un sirop;
- cand acesta s-a legat, se adauga piureul de visine;
- se omogenizeaza bine si se toarna imediat in sticle mici, care se leaga cu celofan si se fierb 20 de minute pe baie de aburi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare


Fii primul care comenteaza asta.