7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Ficatei de stiuca in unt

Ficatei de stiuca in unt

Mancare rafinata, dar putin cunoscuta printre cei gurmanzi. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
1.0/10 din 1 vot

Patroni vedete in Centrul Vechi din Bucuresti: Ce ofera Garcea si cine danseaza pe bar (FOTO)

Patroni vedete in Centrul Vechi din Bucuresti: Ce ofera Garcea si cine danseaza pe bar (FOTO)

Centrul Istoric al Capitalei, una dintre zonele cele mai cautate de bucuresteni si turisti deopotriva, reuneste zeci de cluburi, baruri si terase, unele mai populare decat altele. Cateva dintre ele au devenit rapid mai cunoscute decat patronii lor, in ciuda faptului ca sunt persoane publice. Fotbalistul Ilie Dumitrescu sau actorul Mugur Mihaescu sunt doar doua nume cunoscute care au localuri in Centrul Istoric.

In 2009, pe Strada Smardan nr. 43 se inaugura The Vintage Pub. Localul este  patronat de Razvan Munteanu, iubitul cantaretei Delia Matache. In numai doi ani, pub-ul a devenit unul dintre simbolurile Centrului Vechi din Bucuresti.

Dans pe bar

Razvan Munteanu nu sta cu mainile in san cand vine vorba de atragerea clientilor. Potrivit libertatea.ro, acesta obisnuieste sa se urce pe bar si sa danseze, fiind urmat rapid de alti petrecareti.

Atmosfera ”Vintage” atrage seara de seara la un loc atat vedete cat si oameni „de rand”. Deschis zilnic, pub-ul are o capacitate de 200 de locuri in interior, plus o terasa de 80 de locuri.



Garcea si berea irlandeza

Tot pe Smardan si tot in 2009, actorul Mugur Mihaescu, cunoscut pentru rolul Garcea din Vacanta Mare, deschidea usile St. Patrick Irish Pub. Localul nu pare sa o duca rau, fiind plin de clienti mai ales in serile de weekend.

Pe langa acest pub, unde clientii sunt atrasi mai ales de berea irlandeza, Mugur Mihaescu a cumparat in 2010 si drepturile de administrare ale magazinului Muzica, din Capitala.



O cafea la poarta artei

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu s-a „mutat” in Centrul Vechi al Bucurestiului cu cativa ani inainte de Mihaescu sau Munteanu. In 2004, Dumitrescu a cumparat Hanul cu Tei, care a devenit cea mai mare consignatie de arta din tara, cu peste 60.000 de obiecte.

Hanul cu Tei a fost construit in 1833 de catre Anastasie Hagi Gheorghe Polizu si Stefan Popovici, in centrul comercial Lipscani. In prezent, fostul han este gazda mai multor galerii de arta, dar si a unui restaurant cu terasa, numit The Embassy.

Atat portile de acces, ornamentele din fier forjat, cat si ferestrele inalte, prezente si in zilele noastre, pastreaza aerul secolului XVIII. Aerul medieval al hanului este, astfel, la mare cautare mai ales printre turistii straini care ies la plimbare pe Lipscani.


Etichete: centru vechi istoric vedete patroni Bucuresti localuri pub Vintage St Patrick Embassy Garcea Mugur Mihaescu Ilie Dumitrescu Hanul cu Tei

"Patroni vedete in Centrul Vechi din Bucuresti: Ce ofera Garcea si cine danseaza pe bar (FOTO) " citeste si:
+ adauga comentariu pentru Patroni vedete in Centrul Vechi din Bucuresti: Ce ofera Garcea si cine danseaza pe bar (FOTO) COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania