7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Tocana pandurilor

Tocana pandurilor

Continand preponderent carne si produse din carne, tocana pandurilor este extrem de satioasa. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Spre litoral la bordul Hyperion, cel mai performant tren fabricat vreodata in Romania

Spre litoral la bordul Hyperion, cel mai performant tren fabricat vreodata in Romania

Hyperion, cel mai performant tren fabricat vreodata in Romania, a fost introdus de vineri, 1 august, pe ruta Craiova-Bucuresti-Constanta si retur. Fabricat in Oltenia de firma Softronic, singura fabrica de locomotive din sud-estul Europei, acesta atinge 160 de kilometri pe ora si face mai putin de 6 ceasuri pana pe litoral, oferind calatorilor o deplasare rapida si comoda. Asta deoarece confortul este unul ridicat, pasagerii beneficiind de aer conditionat, prize cu tensiune de 220 V pentru alimentarea unor aparate personale, automat de cafea si de bauturi racoritoare, Wi-Fi gratuit, dar si de un nivel redus de zgomote si vibratii.

Trenul este omologat intern, a trecut toate incercarile facute de Autoritatea Feroviara Romana si a fost pus in functiune conform reglementarilor legale, fiind introdus in registrul mijloacelor de transport de calatori europene, in acest moment putand rula pe caile ferate europene. In plus, respecta cele mai noi tendinte din domeniul tehnologiei si al designului. Se conduce usor, computerul de bord fiind de ultima generatie, are doua camere care transmit imagini in timp real mecanicului de locomotiva, iar la fiecare pas sunt senzori care monitorizeaza aerul din vagoane: cantitatea de dioxid de carbon emanata de pasageri, temperatura optima si umiditatea.

Iar asta nu e tot! Calatoria este cu 20 de lei mai ieftina decat la CFR Calatori – pretul unui bilet Craiova-Constanta este de 70 de lei, al unui bilet Craiova-Bucuresti este de 40 de lei, iar al unui bilet Bucuresti-Constanta 40 de lei, in timp ce prin CFR Calatori, puteti ajunge din capitala la mare cu 62 de lei la clasa a II-a, respectiv 92 de lei la clasa I. Biletele se pot procura la urcare sau rezerva online, iar plecarile sunt zilnice, de la 5.30 din Craiova si 14.20 din Constanta. in Bucuresti-Nord, trenul Hyperion soseste de la Craiova la ora 8.36 si pleaca spre Constanta la ora 9.10. Spre litoral, trenul va circula pana la 13 septembrie, la finalul sezonului estival, dupa aceasta data intrand pe ruta Craiova-Bucuresti-Brasov.



"Spre litoral la bordul Hyperion, cel mai performant tren fabricat vreodata in Romania" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Spre litoral la bordul Hyperion, cel mai performant tren fabricat vreodata in Romania COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania