7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Ciorba dobrogeana de berbec

Ciorba dobrogeana de berbec

Ciorba dobrogeana de berbec, cu legume si zeama de varza. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
9.8/10 din 4 voturi

Topless si nudism vs. „textilisti”: Unde se (mai) dezbraca turistii in Romania

Topless si nudism vs. „textilisti”: Unde se (mai) dezbraca turistii in Romania

Romania este o tara plina de obiective turistice unice si fascinante care atrag anual milioane de vizitatori. Fie ca vorbim despre zona litoralului, fie despre cea montana, tara noastra nu duce deloc lipsa de atractii pentru turistii romani si mai ales pentru cei de peste hotare. De la pesteri nesfarsite la chei si stanci cu forme deosebite, de la peisaje naturale la orase medievale pline de castele si legende faimoase, Romania este gata oricand sa-si intampine oaspetii cu locuri si clipe de neuitat. Skytrip.ro va prezinta zilnic un obiectiv romanesc de neratat.

Plajele de pe litoralul romanesc sunt cat se poate de diverse cand vine vorba de muzica, servicii si conditii. Desi mai putine decat acum cativa ani, in Romania se gasesc in continuare plaje unde nudistii se pot bronza total fara niciun fel de probleme. Tinerele care doresc sa faca plaja topless o pot face fara sa riste amenzi, asa cum se intampla in alte tari. Tocmai de aceea, turistii si mai ales turistele din strainatate aleg tara noasstra ca destinatie atunci cand vine vorba de un bronz uniform.

Turistele care aleg Romania pentru a face plaja topless provin mai ales din Norvegia, Rusia, Italia sau Spania. De ce nu raman in tarile de origine? Pentru ca fie este interzisa plaja topless, fie risca amenzi de sute de euro daca nu au au un costum de baie decent.

Nudismul, pe cale de diparitie

Inainte si imediat dupa anii ‘90, in Romania existau mai multe locuri pentru nudisti decat in prezent. Acum, fenomenul este pe cale de disparitie, iar putinele locuri care au ramas neatinse de haine sunt din ce in ce mai restranse si mai departate.

Vama Veche si 2 mai, doua din cele mai populare statiuni alese de nudisti, s-au umplut in ultimii ani de „textilisti” si familii cu copii, care se feresc pe cat pot de cei pe care ii numesc exhibitionisti.

Si in Costinesti, o alta statiune populara in trecut pentru nudisti, vremurile s-au schimbat complet. Acum, tinerii care vin acolo sunt imbracati in costume de baie care mai de care mai colorate.

Unde se dezbraca turistii

Nu acelasi lucru se poate spune, insa, si despre Gura Portitei sau Sfantu Gheorghe. Cei care vor sa faca plaja dezbracati complet si totusi sa fie feriti de ochii curiosi ai celorlalti turisti, o pot face in aceste doua locuri, unde au la dispozitie zeci de kilometri de plaja intacta.

Alte doua locuri prietenoase pentru nudisti sunt Sulina si Vadu, insa cea din urma ar putea fi inchisa turistilor in curand din cauza unui puternic incendiu produs in aceasta luna.

Una peste alta, turistii care ajung pe litoralul romanesc nu se pot plange ca au parte de prea multe restrictii si au la dispozitie o multime de zone unde isi pot petrece un sejur exact asa cum simt nevoia.

Etichete: nudism topless plaje Romania

"Topless si nudism vs. „textilisti”: Unde se (mai) dezbraca turistii in Romania" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Topless si nudism vs. „textilisti”: Unde se (mai) dezbraca turistii in Romania COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania