7,300 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Salata ca le Nehoiu

Salata ca le Nehoiu

O excelenta salata de cruditati, cu telemea si ou fiert, pentru un pranz sanatos si hranitor si o silueta de invidiat. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Zacusca de peste ca la Zagon

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-12-17
10.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Zacusca de peste ca la Zagon

Un aperitiv extrem de interesant si gustos, zacusca de peste cu castraveti murati si masline e imposibil de refuzat.

Ingrediente

  • 1 kg de crap;
  • 500 g de arpagic;
  • 250 g de ceapa;
  • 350 ml de ulei;
  • 250 g de masline;
  • 150 ml de bulion;
  • 2 oua;
  • 150 ml de vin alb;
  • 100 g de paine alba;
  • 50 ml de otet;
  • 500 g de castraveti murati;
  • 100 g de lamaie;
  • 2 g de foi de dafin;
  • 6 g de cimbru;
  • 1 g de ienibahar pisat;
  • 50 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Zacusca de peste ca la Zagon

  • ceapa se taie marunt, iar castravetii se curata de coaja si seminte si se taie cuburi mari; maslinele se oparesc, pentru a-si pierde gustul sarat;
  • se pun la calit in ulei ceapa si arpagicul si se lasa apoi sa fiarba; se pun si castravetii la calit, apoi se adauga maslinele oparite, bulionul, vinul si otetul;
  • se potriveste la gust de sare si se condimenteaza cu foi de dafin, cimbru, piper si ienibahar;
  • pestele se taie felii si se da prin ulei incins;
  • se adauga apoi compozitiei si se lasa sa fiarba cca. 15-20 de minute;
  • se baga apoi la cuptor si se coace;
  • ouale se fierb tari si se taie rondele, iar painea se prajeste si se taie in crutoane mici; lamaia se taie felii;
  • se serveste rece, cu crutoane de paine si cu rondele de oua si felii de lamaie deasupra.

Mod de servire

Se serveste cu un pahar de vin alb sec.

+ adauga comentariu pentru Zacusca de peste ca la Zagon COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania