7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Antricot podgorean

Antricot podgorean

Antricot de vita prajit, cu sos de legume si vin. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Kilometrul 0 al distractiei in mijlocul naturii - Satul de vacanta Integro (VIDEO)

Kilometrul 0 al distractiei in mijlocul naturii - Satul de vacanta Integro (VIDEO)

La 82 km nord-est de Targu-Mures si 27 km vest de Toplita, pe DN15, in Defileul Muresului, se afla Satul de vacanta Integro. Amplasat in comuna Lunca Bradului, sat Salard, acesta are o pozitionare de exceptie, fiind integrat intr-un cadru montan deosebit – pe valea ingusta dintre cei doi versanti impaduriti ai Vaii Salard, in aria protejata Natura 2000. Pitorescul parau Salard, care trece prin curtea satului de vacanta, si padurea deasa de conifere ce inconjoara proprietatea aduc un plus de farmec locului.

Aici se organizau inca din 1990 tabere cu corturi, iar primele activitati sportive - tiroliana, zidul de alpinism, scara uriasa si alte activitati joase de team building, au fost construite in anul 1996. Astazi, ocupand o suprafata de aproximativ 3 hectare, Satul de vacanta Integro este alcatuit dintr-un hostel de 90 de locuri si inca 3 cabane (vile) mai micute, totalizand alte 40 de locuri, o sala de mese de 120 de locuri, bucatarie dotata la standarde europene, doua sali de intalniri, o sala de jocuri ce include masa de ping-pong profesionala, fusball, darts, si peste 50 de activitati sportive si de agrement. De-a lungul timpului, activitatilor sportive la inaltime si extreme li s-au adaugat mult mai multe de acest gen, fiind organizate in plus sporturi clasice, precum fotbal, volei, baschet, tir cu arcul etc.

Satul de vacanta se adreseaza indeosebi grupurilor organizate de 35-130 de persoane, care intentioneaza organizarea unor excursii, tabere, conferinte, a unui program de team building sau pur si simplu o iesire de relaxare la munte, fiind locul ideal pentru asemenea modalitati de entertainment si de petrecere a timpului liber datorita zonei spectaculoase in care este situat si a intimitatii oferite de granitele indepartate cu vecinii si cu populatia urbana.

Activitatile extreme, care se desfasoara la inaltime, printre care mentionam cele 3 ziduri de alpinism (doua cu priza din piatra, iar unul construit in intregime din cauciucuri, cel mai mare atingand inaltimea de 21 m), tiroliane, cursuri autonome la inaltime, swing si multe altele, nu pun in pericol viata si integritatea participantilor, ei fiind asigurati in permanenta si avand la dispozitie instructori specializati. Potrivit cu dimensiunea, varsta si nevoile grupului, se aleg de comun acord activitatile cele mai potrivite pentru inchegarea unui grup si pentru stimularea muncii in echipa.

Este important de stiut faptul ca anumite categorii de participanti, cum ar fi copiii pana la 8 ani si copiii pana la 3 ani, beneficiaza de pret diferentiat sau gratuitate, in functie de caz. Micii participanti la excursii si tabere au la dispozitie un spatiu de joaca cu tobogan, hinte si groapa cu nisip, putand urma si un curs autonom pentru copii la o inaltime de circa 2,5 m, care se desfasoara in conditii de siguranta, fiind supraveghiati si asigurati in permanenta cu hamuri si cordeline.

Unitatea turistica dispune de un meniu pe 7 zile pentru usurinta organizarii, din care participantii pot alege in prealabil ceea ce isi doresc sa manance, iar in cazul in care exista preferinte speciale cu privire la partea culinara, acestea se pot lua in calcul. Ca un fapt inedit, am aflat ca acele persoane care nu se satura la anumita masa pot alege sa nu plateasca pentru ea, deci mancarea este intotdeauna din belsug!

Datorita pozitionarii in Defileul Muresului si a faptului ca de o parte a Muresului se afla Parcul National Calimani, iar pe partea cealalta diverse arii protejate, in vecinatatea satului de vacanta Integro exista o mare varietate de trasee turistice. De asemenea, amatorii de sporturi de iarna vor gasi doua partii in apropiere: partia de la Toplita, situata la circa 25 de km distanta, si partia de la Borsec, situata la 50 de km distanta. Ambele au nivele diferite de dificultate, teleschi si posibilitatea inchirierii de echipament, la preturi accesibile.

In concluzie, intreaga unitate este conceputa in asa fel incat sa ofere participantilor o sedere fara plictiseala, energizanta si din care sa poata sa extraga invataturi utile. Materialul de mai jos va va convinge de frumusetea locului si de larga arie a posibilitatilor de relaxare si agrement pe care Satul de vacanta Integro le ofera.





"Kilometrul 0 al distractiei in mijlocul naturii - Satul de vacanta Integro (VIDEO)" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Kilometrul 0 al distractiei in mijlocul naturii - Satul de vacanta Integro (VIDEO) COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania