7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Bors pescaresc

Bors pescaresc

Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturo ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria aperitive



Poale-n brau moldovenesti

Reteta traditionala din regiunea Moldova
7.6/10 din 9 voturi
Poale-n brau moldovenesti Poale-n brau este un desert traditional moldovenesc, placinte cu branza dulce sau sarata, pufoase si intotdeauna delicioase. Cele sarate se servesc calde inainte de masa, iar cele cu umplutura dulce, pudrate cu zahar, la sfarsitul mesei.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Bulz moldovenesc

Reteta traditionala din regiunea Moldova
8.0/10 din 4 voturi
Bulz moldovenesc Bulzul moldovenesc este un cocolos din mamaliga calda, umplut cu branza de oaie sau urda, potrivindu-se bine alaturi de un pahar cu lapte gros (chisleag).
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Paine de casa cu lapte

Reteta traditionala din regiunea Banat
6.8/10 din 5 voturi
Paine de casa cu lapte Painea este un aliment popular preparat cu ingrediente minime, cum ar fi faina de grau, apa si sarea, toate sub actiunea drojdiei, ingredientul de dospire. In regiunea Banatului aluatul de paine se plamadeste cu lapte cald, devenind pufos si fraged.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23
136-138 din 138
Pagini:  |<< 7 8 9 10
Cazare Romania