Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria mancaruri-cu-carne



Saramura de pui

Reteta traditionala din regiunea Oltenia
9.8/10 din 4 voturi
Saramura de pui Aceasta specialitate gazduieste toate bunatatile de la tara: carne de pui de casa si legume proaspete din gradina.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-04-07

Chiftelute de burta

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
10.0/10 din 1 vot
Chiftelute de burta Aceste chiftele sunt extraordinare alaturi de un piure de cartofi, mazare sau fasole verde.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-31

Cartofi umpluti

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
8.6/10 din 8 voturi
Cartofi umpluti Se fac usor, arata bine si costa putin. Ce poftesti mai mult?
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-28

Tocana olteneasca

Reteta traditionala din regiunea Oltenia
9.0/10 din 7 voturi
Tocana olteneasca Cu multe verdeturi, consistenta, delicioasa, tocanita olteneasca, alaturi de o mamaliguta calda te face sa te gandesti la ea cu pofta.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-22

Perisoare cu smantana si marar

Reteta traditionala din regiunea Moldova
9.3/10 din 4 voturi
Perisoare cu smantana si marar Acest preparat face parte dintre mancarurile bune si lejere din zona Moldovei.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-15

Sarmale cu peste

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
7.5/10 din 8 voturi
Sarmale cu peste Sarmalele cu peste se pot prepara atat in foi de varza, cat si in foi de vita, tot secretul stand, insa, in condimente.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-14

Tochitura moldoveneasca

Reteta traditionala din regiunea Moldova
9.4/10 din 5 voturi
Tochitura moldoveneasca Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas.
Reteta adaugata de catre utilizatorul noana in data de 2011-02-27

Pui ca la Arad

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.3/10 din 10 voturi
Pui ca la Arad Puiul umplut pregatit ca in zona Aradului este o mancare delicioasa, cu o savoare aparte, mai ales daca puiul va fi ales din ferma proprie.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Iahnie de fasole cu carne afumata

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.6/10 din 5 voturi
Iahnie de fasole cu carne afumata Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gust satios.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23
181-189 din 189
Pagini:  |<< 10 11 12 13
Cazare Romania