7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Supa de legume suceveana

Supa de legume suceveana

Supa de legume, dreasa cu oua si smantana si presarata cu patrunjel tocat. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Sejururi la preturi mici: azi incepe editia de toamna a programului "Litoralul pentru toti"

Sejururi la preturi mici: azi incepe editia de toamna a programului "Litoralul pentru toti"

Programul "Litoralul pentru Toti”, lansat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD), prin care se acorda reduceri pentru sejururi inainte si dupa perioada de plin sezon, s-a bucurat mereu de interesul turistilor. In editia de toamna, romanii care nu au ajuns inca pe litoralul romanesc isi pot cumpara vacante la preturi mici in perioada 01.09-28.09.2014, mai ales ca se anunta vreme frumoasa pentru luna septembrie.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%)/persoana, sunt cuprinse intre 205 lei de persoana pentru un sejur la un hotel de o stea, fara mic dejun, si 605 lei de persoana pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopti/persoana, care asigura toate cele trei mese, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja, ajung pana la 765 lei de persoana pentru un hotel de 3 stele, in timp ce pentru un hotel de 5 stele, pretul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei de persoana. Pentru sudul litoralului – statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maximale pentru aceasta editie (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei de persoana la un hotel de o stea, fara mic dejun. La un hotel de 5 stele, pretul unui sejur este de 469 lei de persoana, cu mic dejun.

Pana acum, s-au inscris in program 26 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral (8 hoteluri de doua stele, 12 hoteluri de trei stele, 6 hoteluri de patru stele), care pun la dispozitie un numar de 1.986 de locuri pe serie. Pachetele vor fi vandute de peste 30 de agentii de turism din toata tara, iar turistii care le cumpara beneficiaza si de un voucher de atractii. Cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, acestia pot vizita gratuit mai multe obiective turistice din judet, cum ar fi Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal de stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Topalu, Cetatea Adamclisi sau Cetatea Histria.



"Sejururi la preturi mici: azi incepe editia de toamna a programului "Litoralul pentru toti"" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Sejururi la preturi mici: azi incepe editia de toamna a programului "Litoralul pentru toti" COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania