7,297 oferte
3,178 obiective

Tocmagi de orez prajiti

10.0/10 din 3 voturi


Descriere

Sa ferbi 40 dramuri orez in lapte, dar sa fie gros; il pui pe o farfurie si il intinzi ca sa se racoreasca; apoi tai tocmagi de un deget de lungi si de jumatate de grosi; ii tavalesti in ou; ii presari cu posmag si ii prajesti in grasime sau unt; apoi ii pui in blid; iei o litra lapte si amestici inuntru trei sau patru oua, putin zahar si scortisoara si le bati bine; apoi il torni peste tocmagi, pui dedesupt si deasupra jaratic ca sa se rumineasca si ii dai la masa.

*  tocmagi - taitei;
* dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama.


Citeste si:

+ adauga comentariu pentru COMENTARII (1):

fb_avatar
Vlad.SeptimiuConstantin

Vizitarea se face la cerere.



Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania