7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Galuste dospite, cu magiun de prune

Galuste dospite, cu magiun de prune

Galuste dospite, cu magiun de prune, presarate cu mac si zahar pudra. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Oferte, reduceri majore si early booking la Targul de turism al Romaniei, editia de toamna

Oferte, reduceri majore si early booking la Targul de turism al Romaniei, editia de toamna

Zilele acestea, la Centrul Expozitional Romexpo are loc editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei. Ajuns la cea de-a 34-a editie, evenimentul este organizat de doua ori pe an, cu sprijinul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), in calitate de Partener Strategic, si al Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR),  Asociatiei Nationale Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC). Punand la dispozitia vizitatorilor oferte catre destinatii fascinante din Romania si strainatate, Targul promoveaza atractii turistice din sfera turismului cultural, rural sau de business, a turismului de tratament sau de aventura, destinatii exotice, croaziere etc.

La standurile frumes amenajate, 200 de companii ii intampina pe cei interesati  cu pachete turistice avantajoase, potrivite oricarui buget sau oricarui tip de calatorie (recreationala, de afaceri, individuala, de grup, excursie sau sejur), discount-uri considerabile la calatoriile catre destinatii exotice, fie cele frecventate des de romani, fie unele mai putin promovate si cunoscute de public, gadget-uri si accesorii utile, unice, moderne si adaptabile in functie de tipul si scopul calatoriilor, oferte si evenimente de promovare a diferitelor destinatii romanesti, montane sau de pe litoralul Marii Negre, precum si a agroturismului romanesc, pachete de asigurari de calatorie si alte servicii complementare (transport, bilete de calatorie etc.). Aici gasiti cele mai mari discounturi pentru vacanta de vara, pachetele Early Booking avand reduceri si de pana la 70%.

De asemenea, puteti gasi reduceri si formule de calatorie avantajoase din partea CFR Calatori, informatii despre Trenurile Charter - trenuri care pot fi comandate pentru o experienta unica, ori consiliere privind functionarea platformei online de cumparare a biletelor. De la targ nu lipsesc companiile cu produse si servicii conexe turismului, acelea care ofera agentiilor din domeniu si tour-operatorilor instrumentele necesare pentru asigurarea confortului calatorilor pe parcursul oricarui tip de sejur sau excursie. Printre aceste instrumente se numara si solutii digitale prin intermediul carora agentiile de turism isi pot creste productivitate si acoperi nevoile clientilor.

Targul de Turism al Romaniei reprezinta pentru vizitatorii specialisti si platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali. Gradul de internationalizare este de 21%, 16 tari promovandu-si la targ oferte turistice atractive: Albania, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Marea Britanie, Palestina, Polonia, Republica Dominicana, Romania, Tanzania, Ungaria. Locul de desfasurare al targului acopera Pavilioanele C1 - agentii de turism, C2 - agentii de turism si participari internationale, si C3 - evenimente si standuri de promovare a zonelor turistice din Romania, cu participare oficialitatilor si administratiilor turistice locale si regionale. Biletul de intrare pentru adulti si studenti costa 10 lei/zi, iar copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.



"Oferte, reduceri majore si early booking la Targul de turism al Romaniei, editia de toamna" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Oferte, reduceri majore si early booking la Targul de turism al Romaniei, editia de toamna COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania