
Sos de harpacica pentru rasol
Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Retete culinare traditionale
Retete culinare din categoria mancaruri-cu-peste
specifice regiunilor:
Ardeal; Crisana; Muntenia;
Crap rasol cu sos de vinReteta traditionala din regiunea Ardeal
|
1 vot
din |
![]() |
Crap cu sos de vin, decorat cu lamaie si verdeata, specialitate intalnita in Ardeal. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-05-29 |
Clatite cu pasta de peste ca la BrailaReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
1 vot
din |
![]() |
Un preparat interesant: clatite cu pasta de peste si stafide. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-04-30 |
Peste cu cartofi si gogosariReteta traditionala din regiunea Ardeal
|
![]() |
Peste cu cartofi, gogosari, rosii, sunca afumata si usturoi, stropit cu vin si gatit la cuptor. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul evelyne in data de 2016-10-31 |
Crap ca la IalomitaReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
1 vot
din |
![]() |
Crap prajit, condimentat cu cimbru si boia, apoi fiert in rosii si vin. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2016-08-29 |
Pastrav cu sos de vin si ciuperciReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
![]() |
Pastrav fiert in vin, cu garnitura de ciuperci gatite cu ceapa, servit cu lamaie si verdeata. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul andreihampu in data de 2014-01-05 |
Plachie de peste ca la ComanaReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
1 vot
din |
Crap pescarescReteta traditionala din regiunea Muntenia
|
4 voturi
din |
![]() |
Crap pregatit la cuptor, cu sos de vin si bulion si condimentat cu cimbru si usturoi. |
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-09-26 |
Papara de pesteReteta traditionala din regiunea Ardeal
|
3 voturi
din |
1-8 din 8
Pagini: