7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Sos de harpacica pentru rasol

Sos de harpacica pentru rasol

Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria mancaruri-cu-peste
specifice regiunilor:
Ardeal; Crisana; Muntenia;


Crap rasol cu sos de vin

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
10.0/10 din 1 vot
Crap rasol cu sos de vin Crap cu sos de vin, decorat cu lamaie si verdeata, specialitate intalnita in Ardeal.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-05-29

Clatite cu pasta de peste ca la Braila

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
10.0/10 din 1 vot
Clatite cu pasta de peste ca la Braila Un preparat interesant: clatite cu pasta de peste si stafide.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-04-30

Peste cu cartofi si gogosari

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
Peste cu cartofi si gogosari Peste cu cartofi, gogosari, rosii, sunca afumata si usturoi, stropit cu vin si gatit la cuptor.
Reteta adaugata de catre utilizatorul evelyne in data de 2016-10-31

Crap ca la Ialomita

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
10.0/10 din 1 vot
Crap ca la Ialomita Crap prajit, condimentat cu cimbru si boia, apoi fiert in rosii si vin.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2016-08-29

Pastrav cu sos de vin si ciuperci

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
Pastrav cu sos de vin si ciuperci Pastrav fiert in vin, cu garnitura de ciuperci gatite cu ceapa, servit cu lamaie si verdeata.
Reteta adaugata de catre utilizatorul andreihampu in data de 2014-01-05

Plachie de peste ca la Comana

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
10.0/10 din 1 vot
Plachie de peste ca la Comana Plachia din zona Comana este o mancare aparte din peste care se pregateste mai cu seama cu ocazia sarbatorilor pascale, fiind usoara pentru digestie. Dupa o veche practica culinara a zonei, pestele trebuie sa fie sarat si uscat, stropit cu multa zeam...
Reteta adaugata de catre utilizatorul noana in data de 2012-03-25

Crap pescaresc

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
10.0/10 din 4 voturi
Crap pescaresc Crap pregatit la cuptor, cu sos de vin si bulion si condimentat cu cimbru si usturoi.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-09-26

Papara de peste

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
8.3/10 din 3 voturi
Papara de peste Papara ardeleneasca este o reteta specifica partii de nord a regiunii, care solicita la ospetie prin savoarea si deliciul pestilor marunti gatiti in untura.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24
1-8 din 8
Pagini:  
Cazare Romania