Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria



Bors moldovenesc de gaina

Reteta traditionala din regiunea Moldova
9.6/10 din 8 voturi
Bors moldovenesc de gaina Borsul (ciorba) de gaina este o bijuterie a gastronomiei moldovenesti, alegerea unei pasari de ferma taraneasca va asigura desavarsirea acestei retete, la care se adauga farmecul si gustul taiteilor facuti in casa si taiati manual.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Fasole verde cu smantana

Reteta traditionala din regiunea Moldova
7.5/10 din 2 voturi
Fasole verde cu smantana Este o reteta extrem de gustoasa care asigura necesarul de fibre alimentare.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Parjoale moldovenesti

Reteta traditionala din regiunea Moldova
8.3/10 din 6 voturi
Parjoale moldovenesti Adevaratele parjoale moldovenesti au un gust autentic daca se aleg cantitati egale de carne, neaparat vitel si porc, trecuta prin masina de tocat de doua ori.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Poale-n brau moldovenesti

Reteta traditionala din regiunea Moldova
7.6/10 din 9 voturi
Poale-n brau moldovenesti Poale-n brau este un desert traditional moldovenesc, placinte cu branza dulce sau sarata, pufoase si intotdeauna delicioase. Cele sarate se servesc calde inainte de masa, iar cele cu umplutura dulce, pudrate cu zahar, la sfarsitul mesei.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Bulz moldovenesc

Reteta traditionala din regiunea Moldova
8.0/10 din 4 voturi
Bulz moldovenesc Bulzul moldovenesc este un cocolos din mamaliga calda, umplut cu branza de oaie sau urda, potrivindu-se bine alaturi de un pahar cu lapte gros (chisleag).
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Papara de peste

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
8.3/10 din 3 voturi
Papara de peste Papara ardeleneasca este o reteta specifica partii de nord a regiunii, care solicita la ospetie prin savoarea si deliciul pestilor marunti gatiti in untura.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Salata de cartofi

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
8.9/10 din 9 voturi
Salata de cartofi Salata de cartofi este un deliciu culinar ardelenesc extrem de savuros, hranitor si revigorant.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Ciorba de salata verde

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
7.4/10 din 7 voturi
Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde este o reteta ardeleneasca destul de consistenta, desi abunda verdeturile proaspete.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Papadie banateana

Reteta traditionala din regiunea Banat
6.0/10 din 3 voturi
Papadie banateana Papadia banateana este un mod deosebit de a face cunostinta cu frunzele de papadie, un puternic detoxifiant al organismului.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-24

Iahnie de fasole cu carne afumata

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.6/10 din 5 voturi
Iahnie de fasole cu carne afumata Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gust satios.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23

Crap ca la Moldova Noua

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.6/10 din 9 voturi
Crap ca la Moldova Noua Reteta culinara cu crap pescaresc de la Dunare este intotdeauna mult apreciata in aceasta zona, desavarsindu-i gustul cu putin usturoi, verdeata si un pahar cu vin alb.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23

Chec ca-n Banat

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.6/10 din 7 voturi
Chec ca-n Banat Checul este un desert pufos, racoros, incredibil de elegant, intotdeauna irezistibil de bun.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23

Chiftele din legume

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.3/10 din 4 voturi
Chiftele din legume Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa lipseasca.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23

Paine de casa cu lapte

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.3/10 din 4 voturi
Paine de casa cu lapte Painea este un aliment popular preparat cu ingrediente minime, cum ar fi faina de grau, apa si sarea, toate sub actiunea drojdiei, ingredientul de dospire. In regiunea Banatului aluatul de paine se plamadeste cu lapte cald, devenind pufos si fraged.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23
736-749 din 749
Pagini:  |<< 47 48 49 50
Cazare Romania