7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut cu ficat de pui, ciuperci, sunca presata si oua fierte, condimentat cu nucsoara si coniac si fiert in vin negru -un deliciu caruia nu-i poti rezista. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria mancaruri-cu-carne
specifice regiunilor:
Banat; Dobrogea;


Mancare de crumpi cu carne

Reteta traditionala din regiunea Banat
7.0/10 din 3 voturi
Mancare de crumpi cu carne Cu mancarea de crumpi cu carne te saturi dintr-o data!
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2017-01-30

Curcan umplut cu castane

Reteta traditionala din regiunea Banat
5.5/10 din 2 voturi
Curcan umplut cu castane Curcan umplut cu carne tocata si piure de castane, servit cu cartofi pai.
Reteta adaugata de catre utilizatorul monica in data de 2016-12-30

Ciolan de porc cu cartofi natur

Reteta traditionala din regiunea Banat
4.0/10 din 3 voturi
Ciolan de porc cu cartofi natur Ciolan de porc in sos de rosii cu cartofi natur si patrunjel proaspat.
Reteta adaugata de catre utilizatorul larisa in data de 2016-12-30

Carnati dobrogeni

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
8.3/10 din 3 voturi
Carnati dobrogeni Carnati din carne de berbec, condimentati cu usturoi si cimbru.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2016-11-30

Cotlet la gratar cu salata de verdeturi

Reteta traditionala din regiunea Banat
1.0/10 din 2 voturi
Cotlet la gratar cu salata de verdeturi Cotlete de porc la gratar cu salata de ceapa verde si usturoi de primavara, patrunjel si otet balsamic.
Reteta adaugata de catre utilizatorul monica in data de 2016-11-29

Muschiulet ca la Timisoara

Reteta traditionala din regiunea Banat
1.0/10 din 1 vot
Muschiulet ca la Timisoara Muschiulet de porc impanat cu slanina si usturoi facut la gratar si imbracat in omleta.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2016-10-30

Rata cu legume si vin

Reteta traditionala din regiunea Banat
6.0/10 din 7 voturi
Rata cu legume si vin Pulpe de rata cu cartofi, morcovi si ceapa, prajite si inmiresmate cu vin alb si foi de dafin.
Reteta adaugata de catre utilizatorul evelyne in data de 2016-09-30

Snitel de porc svabesc cu smantana

Reteta traditionala din regiunea Banat
5.5/10 din 2 voturi
Snitel de porc svabesc cu smantana Snitel de porc cu ceapa, fiert in bulion si smantana.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2016-09-29

Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 1 vot
Pulpe de pui invelite in piure de cartofi Pulpe de pui invelite in piure de cartofi cu marar si cimbru.
Reteta adaugata de catre utilizatorul monica in data de 2016-08-30

Cotlet de porc ca la Timisoara

Reteta traditionala din regiunea Banat
6.2/10 din 5 voturi
Cotlet de porc ca la Timisoara Bun si satios, satura intreaga familie.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2016-08-29

Tuslama de burta

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 1 vot
Tuslama de burta O mancare dobrogeana din burta si carne de vita.
Reteta adaugata de catre utilizatorul evelyne in data de 2016-06-29

Tocana banateana cu carne de porc si galuste

Reteta traditionala din regiunea Banat
5.5/10 din 2 voturi
Tocana banateana cu carne de porc si galuste Tocana din carne de porc cu rosii si galuste.
Reteta adaugata de catre utilizatorul grigoreana in data de 2016-05-30

Gasca salbatica la cuptor

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
8.0/10 din 7 voturi
Gasca salbatica la cuptor Desi prepararea ei cere multa rabdare, nu trebuie sa ratezi o asemenea delicatesa.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2015-10-31

Ghiudem

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 1 vot
Ghiudem Specific dobrogean, ghiudemul se prepara din carne de vita si de mistret, cu slanina si condimente.
Reteta adaugata de catre utilizatorul monica in data de 2015-09-30

Friptura inabusita

Reteta traditionala din regiunea Banat
7.5/10 din 4 voturi
Friptura inabusita Simpla, dar satioasa, friptura inabusita din antricoate de vita satura toata familia.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2014-10-31
1-15 din 35
Pagini:   1 2 3 >>|
Cazare Romania